Filmul nuntii…

Filmul nuntii trebuie sa incante spectatorii si sa dea nastere la cele mai adanci emotii! Montajul trebuie sa fie unul coerent si subiectiv, fara efecte “speciale” obositoare sau tranzitii de prost gust .  Dealtfel toate acele efecte “de nunta”  gratuite aplicate montajului nu fac decat sa strice atmosfera reala creata de eveniment, si sa arunce in penibil materialul video rezultat. Imaginile filmate si editate trebuie sa confere, pe cat posibil, aspectul unui film adevarat.

Este foarte simplu…  Ideea este ca imaginile din film nu trebuie sa impresioneze prin numarul de efecte sau tranzitii aplicate fara rost, ci prin calitatea cadrelor filmate, prin respectarea unor reguli simple de incadrare si de ordinea lor bineinteles, prin buna sincronizare imagine-sunet, cronologia evenimentelor stand la baza derularii filmului.

Unele secvente din film pot avea in compozitie o coloana sonora ce trebuie atent selectata, deoarece muzica poate exprima sentimentul pe care il ai si fericirea pe care o simti pentru persoana iubita.

In alta ordine de idei, videoclipul nuntii fiind un rezumat comprimat al evenimentelor, va trebui sa contina un montaj video ritmic, pentru ca impreuna cu o muzica adecvata, se poata pune foarte bine in evidenta emotiile si trairile personajelor.

Ce trebuie sa cereti operatorului video angajat pentru eveniment?

Un pachet de servicii video de baza ar trebui sa contina:

Inregistrare video pe toata durata evenimentului, de la pregatirile de acasa la mireasa sau la mire, casatoria civila, cununia religioasa si petrecerea , pana la ultimul obicei.

Editare si transpunere pe DVD sau Blu-ray cu meniu, un clip “intro” si alte videoclipuri din cele mai importante momente.

Sper sa va fie de folos aceste informatii in alegerea videografului potrivit pentru nunta.

Cateva exemple din lucrarile noastre de videografie de nunta, realizata cu pasiune si responsabilitate – asa lucreaza videoemotion  !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s