Este necesar sa faci un contract sau este suficient “gentleman’s agreement” ?

 • Aici ar fi multe de discutat…  Eu prefer contractul. Te fereste de discutiile ulterioare in cazul in care partile vad lucrurile diferit. Daca ai un contract realist si detaliat, nu au de ce sa apara discutii in contradictoriu sau asteptari neimplinite. Pe de alta parte, daca ai de gand sa fii incorect sau sa nu-ti asumi responsabilitatea daca lucrurile nu merg bine… nici in ruptul capului nu vei accepata sa faci un contract cu toate precizarile, sau va fi evaziv si interpretabil…

Voi ce parere aveti?

.

 • Mai tineti minte filmul mirilor care au avut o multime de peripetii si toate au pornit de la faptul ca mirele “a uitat” sa incheie CONTRACTUL ? 🙂  L-am atasat din nou… just for fun… merge langa o cafea buna 🙂

Detalii interesante la pagina dedicata mirilor Ana si Costi 🙂

Multumesc pentru vot,  ne ajuta pe toti ! Si clienti si furnizori!  Va astept cu scurte comentarii pe aceasta tema! 🙂

Cu drag, Valentin – inima videoemotion 🙂

PS. Votul prin stelele de sub acest rand, imi poate oferi o informatie despre utilitatea intrebarii din sondaj… si nu are legatura cu raspunsul la sondaj… Asa ca, alegand de la 1 la 5 imi puteti transmite daca intrebarea isi are rostul din puntul vostru de vedere…

Advertisements

4 thoughts on “Este necesar sa faci un contract sau este suficient “gentleman’s agreement” ?

 1. Am votat dintr-o eroare raspunsul gresit si simt nevoia sa spun parerea mea, cea corecta!

  “Da!… Este necesar un contract semnat intre client si prestator.”

  Eu cred ca, inca nu s-a gasit un contract perfect care sa acopere si clientul si prestatorul… Intotdeauna se vor gasi portite pentru a iesi dintr-o situatie dificila.

  Oare exista “Contractul Perfect”?

  1. Asa mai Pedro… deci tu dai raspuns gresit ca sa induci in eroare opinia publica… Asa incep marile fraude electorale :)) Glumesc da? :))
   Stiu ca esti pentru un contract bine facut si sa stii ca daca ar fi scris contractul perfect… ar fi asa de mare ca nu l-ar mai putea citi nimeni (inainte de eveniment) :))
   Spor la treaba!

 2. Da e de preferat sa semnezi un contract, indiferent cat de draguti ti se par furnizorii.
  Eu cu unul dintre furnizorii cu care am lucrat pentru nunta mea n-am mai apucat sa semnez contract, dar am avut noroc si totul a iesit perfect.
  Cu toate astea, cred ca e absolut necesar sa semnam un contract ca sa nu apara discutii inutile.

 3. este necesara semnarea unui contract care sa garanteze in scris atat mirilor cat si prestatorului faptul ca toata intelegerea este “pe bune” si sa nu se gaseasca pe parcurs diverse “pareri” care sa strice si relatia initiala dintre parti si produsul final: nunta mirilor si redarea ei cat mai fidela (video si audio). cred ca totusi toata lumea ar trebui sa fie multumita de finalitatea contractului: prestatorul isi ia plata pe o munca si a asa destul de costisitoare pentru el, iar beneficiarul are un produs de calitate, bineinteles garantat de natura contractului – pe bani putini nu va asteptati niciodata la ceva de calitate!!! e regula de aur in afaceri!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s