Adina si Liviu – 3 iulie –

 

 • Adina si Liviu au reusit sa aiba o nunta speciala  pe masura dorintei lor!

Au avut o energie debordanta pe care mi-au transmis-o pe parcursul orelor pe care le-am petrecut impreuna!

Ne putem face o idee urmarind un superb clip realizat de videoemotion care ilustreaza in doar 2 minute multe din momentele importante!

Pregatirile de nunta sunt foarte importante! O mireasa atenta va alege cu grija hairstylist-ul si make-up artistul. E util sa faca 1-2 probe pentru a fi sigura ca gasit persoana in care poate avea incredere ca in ziua nuntii va fi totul ok!

Adina a ales niste profesionisti ai imaginii din toate punctele de vedere. Un hair stylist cum este Catalin Dulu de la Dare Beauty Center si un make-up artist ca Mirela Vescan care a realizat machiajul la “Laurent Tourette”  i-au dat si mai multa incredere miresei noastre, care s-a simtit rasfatata iar zambetul ei a ramas pe buze pe parcursul intregii zile. Coafura a rezistat ritmurilor rock, iar machiajul a ramas intact chiar si dupa muuuulte pupaturi ale invitatilor

Sa vedem cum au decurs pregatirile:

“Orbit de iubire” … asa cum a declarat Liviu, a trecut de toate superstitiile si cand si-a vazut iubita in rochia de mireasa, a luat-o de mana si impreuna am iesit la o scurta plimbare in zona Cotroceni si la Mogosoaia, unde nu ne-a stiut nici vantul nici pamantul. Doar ochiul atent al camerei video… 🙂  O buna ocazie pentru videoemotion sa mai realizeze ceva deosebit!

Iata clipul de la sesiunea video din ziua nuntii!   Daca e Volbeat … E rock! … Adina & Liviu! … Sa-i admiram!

A urmat ceremonia religioasa in aer liber, la capela de pe Domeniul Stirbey iar petrecerea a fost cea mai nonconformista fata de tot ce am vazut pana acum… bineinteles tot in aer liber la Palatul Stirbey.

… Nunta a trecut … iar Adina si Liviu au un film deosebit pe care il pot revedea cu placere.

… Dupa ce au vazut filmul de cateva ori, Liviu a scris…

“”           … Ca una din partile beligerante, trebuie sa recunosc ca a fost o bestial sa lucram cu Valentin Dilta – videoemotion, inca de la inceput, in urma cu aproape un an cand am semnat contractul, pana la predarea finala.
Ca funizori de servicii, videoemotion a fost perfect, nimic lasat la intamplare, fara “surprize” aiurea din partea lor, ce s-a spus s-a si facut, chiar mai repede decat s-a spus.
Ca profesionisti, videoemotion rules!!!!
Asa ca, multumim mult, jos palaria!!
Rock on!!!   “”

… Am ramas prieteni!

Cu drag, Valentin – inima videoemotion 🙂

www.videoemotion.ro

Adina si Liviu  – 3 iulie 2010

Comentarii
 1. Dumitru spune:

  Imi place mult clipul, multe cadre excelente, luate cu inspirație si multa tehnica. Montajul realizat cu multa pricepere iar melodia aleasa pe măsură. Locația deosebita, mirii speciali împreună cu videoemotion au dus la nașterea unei amintiri pentru o viata. Felicitări !

  Răspunde
  • Sall Dumitru! N-as fi crezut ca cineva va vedea postul chiar in timp ce-l contruiesc…
   O fi de bine? …
   Imi place mult cum a iesit clipul!!! Am avut noroc (sa zic asa) de o cooperare perfecta cu mirii, au avut rabdare si incredere ca va iesi ceva deosebit. Si nu i-am dezamagit! Preferinta lor muzicala am stiut-o inainte de filmare, ceea ce m-a ajutat mult la conceperea cadrelor!
   Succes! tks de vizita!
   Cu drag,
   Valentin D. – inima videoemotion
   http://www.videoemotion.ro

   Răspunde
 2. ANNE spune:

  imi place mult!
  se vede ca impreuna ati facut o echipa foarte buna si ceea ce a iesit este fabulos.
  doi miri frumosi, un videograf extrem de talentat si un clip senzational, dinamic, proaspat.
  montaj excelent, culori superbe….
  de nota 10+++++
  succes in continuare!!!

  Răspunde
 3. Sara spune:

  wow…arta adevarata, domnilor!
  excelent lucrat!

  Răspunde
 4. Liviu spune:

  Ca una din partile beligerante, trebuie sa recunosc ca a fost o bestial sa lucram cu Valentin Dilta (videoemotion), inca de la inceput, in urma cu aproape un an cand am semnat contractul, pana la predarea finala.
  Ca funizori de servicii, videoemotion a fost perfect, nimic lasat la intamplare, fara “surprize” aiurea din partea lor, ce s-a spus s-a si facut, chiar mai repede decat s-a spus.
  Ca profesionisti, videoemotion rules!!!!
  Asa ca, multumim mult, jos palaria!!
  Rock on!!!

  Răspunde
  • Va multumesc pentru deschiderea si increderea acordata pe intreaga perioada in care am colaborat perfect! Meritati din plin ce am realizat impreuna cu voi!
   Casa de piatra! Fericire si iubire!
   Cu drag,
   Valentin D. – inima videoemotion
   http://www.videoemotion.ro

   Răspunde