Cristina si Alex – 12 septembrie –

  • Cristina si Alex – la inceput, a fost… invitatia 🙂

Totul parca a fost mai altfel… de la inceput. Am ales sa facem o invitatie originala…
Cristina si Alex sunt o pereche minunata cu care am colaborat foarte bine.
Le place sa danseze si chiar se pricep… ne-am intalnit anul trecut la nunta lui Vio si Edi.
Sa urmarim invitatia lor si sa ne vedem la nunta la ARISTOCRAT EVENTS HALL! (asta a fost scrisa prin iulie 2010)

. . . si timpul a trecut … si nunta a avut loc… iar Crini si Alex au un film deosebit! De la inceput si pana la sfarsit! si subliniez acest lucru tocmai pentru ca incurajam clientii viitori sa nu se lasa amagiti de un clip de 4 minute bine facut si de o lalaiala de 5 ore din restul nuntii…. Aceste caracteristici sunt vehiculate din pacate pe acel forum consacrat si autointitulat: miresici.ro Hmmmm …. voi ce parere aveti?

Va invit sa urmariti ce au primit, rod al creatiei videoemotion 🙂

Pentru inceput, un clip intro… care… stiti deja, cuprinde pe scurt toate momentele importante:

Ca la fiecare nunta inceputul este marcat de “pregatirile” de nunta de la mireasa si mire… Bineinteles ca am fost prezenti, ca de obicei – discreti dar eficienti … La videoemotion este LEGE 🙂 La pregatiri se filmeaza chiar si o ora de brut, pentru a avea tot ceea ce trebuie pentru un clip de cateva minute! Din clip nu lipseste niciun moment important! Observati creativitatea si aborbarea diferita de la lucrare la lucrare astfel incat nu ne plafonam doar la cateva idei…

Bun… odata ce pregatirile s-au incheiat, am dat o fuga pana la Palatul Mogosoaia pentru o sedinta foto video. Stim ca am mai fost acolo, dar de data aceasta eu cred ca a iesit “mai altfel” 🙂 … Voi ce parere aveti?

Cununia religioasa a fost oficiata la Biserica Domnita Balasa.  Biserica a fost bine aleasa!. Aici, din punctul meu de vedere,  slujba asa cum trebuie iar noi ne putem desfasura in voie, astfel incat sa putem realiza un film deosebit. Totul minunat si radios… Urmariti montajul si va astept cu comentarii!

Detalii tehnice videoemotion:  Filmare realizata cu 3 camere Sony HDR Z1. Accesorii…  monopied, o camera permanent pe trepied si cateva interventii cu steadycam-ul care isi face simtita utilitatea in primul rand la deschiderea dansului. Lumina suplimentara: pe fata 2 softbox,  plus contur si spot de urmarire . Sunetul s-a inregistrat ca de obicei din 2 surse + microfonul camerelor. Ce parere aveti?

Vom reveni curand cu imagini noi si interesante…

Pana atunci, numai de bine 🙂

Advertisements