Brideparade. Sau, a fost odata…

17 Mai 2009

O parada a mireselor pe Calea Victoriei…  Loredana Groza…  Masini de epoca… Fanfara… Multe premii…

Bride Parade a avut loc pe 17 mai 2009 in centrul Bucurestiului si a fost prima parada de mirese din Europa. Avangarda paradei a fost formata din Loredana, prima mireasa Bride Parade, masini de epoca, cinci fotomodele imbracate in rochii de mireasa create special pentru acestea si o fanfara de prestigiu.

Orice femeie viseaza si cauta rochia de mireasa perfecta, pentru a fi in centrul atentiei intr-unul dintre cele mai importante momente ale vietii de cuplu. Din pacate, rochia nu este purtata decat o zi, ca atare Bride Parade le-a indeamnat pe doamne sa mai fie mirese pentru inca o zi.

Bride Parade s-a desfasurat pe traseul Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului) si a durat aproximativ cinci ore.

Participantele au venit impreuna cu prietenii si familia pentru a lua parte la eveniment. La finalul paradei, s-a organizat o tombola cu premii in valoare totala de peste 4.000 Euro constand in sesiuni foto-video, o rochie de mireasa, sesiuni make-up si coafura, aranjamente florale si multe altele.

Acum va invit sa urmariti un colaj din cele 3  filme realizate de videoemotion ( se numea pe atunci …  videostil ) de la pregatirile pentru promovarea acestui mare eveniment.

Vom reveni cu o suita de filme realizate in ziua paradei, care vor reflecta amploarea manifestatiei!

Vin in ajutorul vostru, pentru ca sunt convins ca multe dintre participante nu au imagini  bune de la acest minunat eveniment!

Cu drag, Valentin – inima videoemotion 🙂

update… incer sa gasesc ecourile din presa ale acestui eveniment. Va invit sa adaugati si voi!

 

http://www.antena2.ro/stiri/bride-parade-17-mai-2009-un-proiect-special-organizat-in-prima-editie-in-romania.html?12;83 http://bucuresti.24fun.ro/articol/bride_parade_fii_mireasa_pentru_inca_o_zi-2566.html

http://www.smh.com.au/photogallery/lifestyle/lifematters/romantic-romanians-celebrate-wedded-bliss/20090519-bdud.html?selectedImage=14

http://www.theage.com.au/photogallery/lifestyle/lifematters/romantic-romanians-celebrate-wedded-bliss/20090519-bdud.html?selectedImage=9

http://www.infomariaj.ro/stiri-interesante/parada-mireselor-bride-parade-2009-ziua-miresei/488/

http://www.comunicatemedia.ro/A_inceput_inscrierea_la_Bride_Parade_ic26096.html

http://www.kudika.ro/articol/special/6600/Bride-Parade-fii-mireasa-pentru-inca-o-zi.html

http://www.allvoices.com/contributed-news/4093567-world-record-for-the-largest-bride-parade

http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-5647416-loredana-prima-mireasa-bride-parade.htm