Intrebari si raspunsuri…

Deschid o noua pagina in care ma puteti intreba prin comentarii cam orice are legatura cu filmarea de nunta

Întrebări frecvente

 

* În ce localităţi oferim servicii?
VideoEmotion ofera servicii pentru orice localitate din ţară sau străinătate. Pentru alte localităţi în afara Bucurestiului, în funcţie de distanţa şi de programul nunţii este posibil să avem nevoie de cazare pentru una sau două nopţi. Rezervarea camerei şi achitarea costului cazării sunt responsabilitatea clientului.

 

* Ne-am hotărât să lucrăm împreună, care sunt etapele următoare?
Prima etapă este să ne intalnim pentru a scrie toate detaliile cunoscute pana in acel moment si încheiem contractul. La semnarea contractului se va plăti un avans de 30% şi acesta constituie garanţia pentru rezervarea datei. Nu se poate rezerva o dată fara achitarea acestui avans.
După achitarea avansului considerăm data evenimentului rezervată. Înainte de eveniment cu aproximativ 1-2 săptămâni vom stabili detaliile legate de programul acestuia, urmând să ne prezentăm la eveniment la data şi ora specificată.
În termen de 5 zile calendaristice după eveniment se va achita o a doua plata de 40% din valoarea contractului. Dupa validarea filmului se achita ultima plata de 30%
Dacă după eveniment se adaugă produse sau servicii opţionale, acestea se vor achita la momentul comandării lor.

 

* Am dori să facem un contract însă nu putem să ajungem în Bucuresti să ne întâlnim. Cum putem contracta în acest caz?
Deşi preferăm să avem o discuţie faţă în faţă cu clientul, există situaţii în care acest lucru nu este posibil, ei fiind în altă ţară sau la o distanţă mare faţă de noi. Dacă nu aveţi posibilitatea să ne întâlnim, putem semna contractul pe cale electronică, şi puteţi face plata facturii de avans prin bancă. Este cea mai simplă metodă de a avea data rezervată, chiar dacă nu ne putem vedea decât cu puţin timp inaintea evenimentului. În acest caz este totuşi de preferat să avem una sau mai multe discuţii telefonice în care să ne asigurăm că vă vom oferi ceea ce vă doriţi. Dupa stabilirea in scris a detaliilor lucrarii, putem rezolva pe cale informatica partea de acte si facturare a avansului.

 

* In cât timp vom putea vedea filmul de la eveniment?
Pentru a asigura maximul de calitate serviciilor noastre utilizăm pentru filmare un format de fişier special (HDV – HD), ce nu poate fi vizualizat decât cu programe dedicate. Dupa editatea primara, in care folosim toate cadrele utilizabile, filmele vor fi impartite pe locatii sau momente principale si postate pe VIMEO cu parola, astfel incat, oriunde ati fi le veti putea valida. Este posibila si livrarea pe DVD pentru validare. Dupa ce trimiteti lista de modificari, filmele intra la editarea finala si postprocesare. Termenul de predare finala este de 20-80 zile după eveniment in functie de complexitatea lucrarii si de pozitia datei in cadrul sezonului de evenimente.

 

* Cine va filma la eveniment?
In contract este specificat, in functie de pachet numele meu si numarul de asistenti. Nu avem alţi videografi angajaţi pe care sa-i trimitem singuri la evenimente.

 

* Vom primi brutul filmarii?
Nu. Brutul ramane in posesia si proprietatea noastra. Este posibil ca materialul brut sa fie arhivat conform normelor interne si a nevoilor ce tin de training sau promovare.
Imaginile brute pot dovedi legaturile conexe vis-a-vis de drepturile de autor.

 

* Se pot adauga servicii optionale?
Este posibil să comandaţi unele produse sau servicii opţionale după eveniment. Se va realiza un act adiţional la contractul iniţial, în care se vor menţiona serviciile şi produsele suplimentare. Pentru acestea este posibil să fie specificat un termen de livrare diferit faţă de serviciile şi produsele contractate iniţial.

Vă invităm pe blog videoemotion unde veţi putea viziona multe videoclipuri şi chiar montaje complete de la mai multe nunţi – Astfel, puteţi aprecia întregul film şi nu doar un videoclip!

Cu drag, Valentin D. – inima videoemotion 🙂

.