Despre filmul nuntii…

Filmul nuntii va trebui sa incante spectatorii si sa dea nastere la cele mai adanci emotii!  Montajul trebuie sa fie atent realizat si subiectiv, fara efecte speciale obositoare sau tranzitii de prost gust . Dealtfel toate acele efecte exagerat aplicate montajului nu face decat sa strice atmosfera reala creata de eveniment si sa arunce in penibil materialul video rezultat. Imaginile filmate si editate trebuie sa confere, pe cat posibil, aspectul si mesajul unui film adevarat.

Este foarte simplu. Trebuie sa intelegeti ca, imaginile din film nu trebuie sa impresioneze prin numarul de efecte sau tranzitii aplicate fara rost, ci prin calitatea cadrelor trase, prin respectarea unor reguli simple de incadrare si de ordinea lor bineinteles, prin buna sincronizare imagine-sunet, cronologia evenimentelor stand la baza derularii filmului.  Unele secvente din film au in compozitie o coloana sonora ce trebuie atent selectata, deoarece muzica poate exprima sentimentul pe care il ai si fericirea pe care o simti pentru persoana iubita.

In alta ordine de idei, videoclipul nuntii, fiind un rezumat comprimat al evenimentelor, va trebui sa contina un montaj video ritmic, pentru ca impreuna cu o muzica adecvata, se pot pune foarte bine in evidenta emotiile si trairile personajelor, dar mai ales sa te incite ca sa vezi intreg filmul!

In final,ce trebuie sa contina un pachet de servicii video de baza, sau mai bine spus ce trebuie sa cereti dvs. operatorului video angajat pentru eveniment: Inregistrare video a tuturor momentelor diferite pe parcursul evenimentului – pregatirile acasa la mireasa sau la mire , casatoria civila, cununia religioasa si petrecerea , de la primul pana la ultimul obicei, editare si transpunere pe DVD si Blu-ray (in functie de pachet) cu meniu si capitole, un clip “intro”, alte videoclipuri.

O scurtă descriere a serviciilor de videografie din punctul meu de vedere.

 Ziua nunţii tale este specială si eu stiu acest lucru! Un film bine realizat, te va ajuta peste ani şi ani să te bucuri de acele momente minunate…

Sfatul videoemotion: Nu lasa pe oricine să-ţi realizeze filmul de nunta! Apelează la profesionişti!

 •  Evenimentul se desfasoară rapid şi fără “duble”.

Doar un cameraman cu experienţă poate anticipa unghiurile din care se vor filma corect momentele importante. Totul trebuie sa fie perfect! Iar perfecţiunea este scopul nostru când înregistrăm imaginile în timpul nunţii si după eveniment, când le edităm. Toate acestea pentru a avea siguranta că în momentul în care ai ales videoemotion, te vei bucura întotdeauna de filmul realizat în ziua în care ai spus “DA”

 • De ce trebuie sa angajez un cameraman profesionist?

Vor exista întotdeauna furnizori ieftini care au o camera video şi care se vor oferi să iţi înregistreze nunta. Dar… în majoritatea cazurilor, videocamera pe care o folosesc aceştia nu este profesională, nu folosesc microfoane specializate şi ce este foarte important: echipamentul adecvat pentru editarea imaginilor! Iar rezultatul va fi departe de aşteptările tale. Cand vei primi filmul… va fi prea tarziu pentru a mai schimba ceva.

Să vorbim despre pregătirea tehnica, experientă, creativitate? Nu acum! Vino la o prezentare!

Un videograf experimentat care lucreaza cu pasiune, va şti să filmeze din cele mai bune unghiuri, poate evita expunerile greşite în condiţiile diferite de iluminare din timpul nuntii şi poate anticipa care va fi urmatorul cadru util. In plus, echipamentele folosite de profesionişti permit reglaje precise ale încadraturii şi a planului de claritate, astfel încat, atunci când sunt manuite cu pricepere vei avea intotdeauna garanţia ca se pot obţine imagini bune insoţite de un sunet de excepţie.

 • De ce ar fi indicat ca sa aleg videoemotion?

Pentru ca avem experienţa a sute de evenimente filmate incepand din 1995. Avem echipamentul, aptitudinile profesionale şi creativitea necesare filmării şi editarii imaginilor pentru un montaj video de exceptie. Ştim să abordam o aniversare, o nunta de rocker sau o nunta de aur.

Pentru că întelegem şi respectăm importanţa evenimentului, facem toate eforturile pentru a fi cât mai discreţi posibil. Exceptând sesiunea videofashion, nu te vom pune sa stai într-un anumit fel sau sa faci ceva anume pentru camera. Cand vom filma dupa un scenariu… atunci este altceva!

Microfoanele suplimentare bine plasate vor capta sunetul la o calitate constantă indiferent de poziţia operatorilor. Înregistrarea digitală a programului muzical direct din instalatia de sonorizare pe intreg evenimentul aduce un plus de calitate coloanei sonore a filmului. Sunetul este editat separat pe intregul film.

Când ar trebui sa mă decid ? Cu cât mai repede cu atât mai sigur. Si asta pentru a avea siguranţa ca noi suntem disponibili in ziua nunţii tale. La fel ca fotograful, DJ-ul şi alţi furnizori profesionişti, videograful ar trebui rezervat macar cu 4-6 luni inainte de data nunţii.

În timpul prezentării vei putea vedea multe filmele realizate de videoemotion si ne poti intreba orice despre tehnologia folosită, stilul de filmare sau despre editare.
Acordăm o mare atenţie detaliilor, suntem eficienţi la eveniment dar reusim sa ramanem discreti in acelasi timp. Vei avea un film al nunţii tale realizat într-o maniera de excepţie.
Am compus pachetele video cu mare atentie. Nu uita: calitatea si siguranta sunt nepretuite!

Avem peste 15 ani de experienţă în producţia video de evenimente şi folosim în permanenţă echipamente profesionale de ultima generatie. Poţi alege unul dintre pachetele noastre optimizate pentru nunta sau vom realiza impreună  un serviciu personalizat în functie de locatie, preferintele tale si desigur bugetul alocat.

Vă invităm pe blog videoemotion unde veţi putea viziona multe videoclipuri şi chiar montaje complete de la mai multe nunţi – Astfel, puteţi aprecia întregul film şi nu doar un videoclip!

 • Anda si Adrian – Doi tineri minunati care au avut o nunta superba! Iar filmul nuntii lor a iesit grozav! Anda si Adrian sunt deschisi, comunicativi si plini de viata. Ne-am simtit prieteni de la prima intalnire si fost o reala placere!
 • Monica si Catalin– O nunta deosebita. Doi tineri dezinhibati si siguri pe ei …;)  Au fost multe locatii dar totul a decurs perfect… Ceva indicii: Cununia civila la sectorul 2, cununia religioasa la Biserica Domnita Balasa iar petrecerea a fost organizata la  Aristrocrat Events Hall – Sala Londra!
 • Oltea si Daniel –  Oltea si Daniel sunt doi tineri pentru care a fost o reala placere sa lucram. Va multumesc!
  In premiera absoluta, au fost primii miri care au inteles importanta de a putea posta pe pagina lor intreaga lucrare realizata!!! Aveti ce vedea!
 • Ana si Costi – Si-au dorit o intrare deosebita la petrecerea nuntii lor! Povestea incepe la sedinta foto de nunta, cand sunt abandonati in parc de fotograful care a ramas fara baterii. Mirii ramasi singuri cauta sa-si umple timpul dar constatand ca vor intarzia, incep sa caute drumul cel bun…
 • Adina si Liviu – Au reusit sa aiba o nunta speciala pe masura dorintei lor! Au avut o energie debordanta pe care mi-au transmis-o pe parcursul orelor pe care le-am petrecut impreuna! Daca e Volbeat – Guns N’ Roses – Metallica … E rock! … Adina & Liviu! … Sa-i admiram!
 • Mihaela si Mihnea – Am ales sa facem sesiunea video “de logodna” la Brasov, o locatie ofertanta din toate punctele de vedere. Mihaela si Mihnea se potrivesc de minune si tot de minune s-au inteles si cu noi…
 • Ana Talida si Victor – Le place mult Frank Sinatra si de aceea majoritatea clipurilor s-au construit pe acest gen muzical… Am reusit sa ne descurcam si la tema: oldies but goldies…  Puteti urmari logodna si pregatirile. Urmeaza clipul de la sesiunea foto video din ziua nuntii 🙂
 • Cristina si Alex – Am ales sa facem o invitatie mai altfel…    Cristina si Alex sunt o pereche minunata cu care am colaborat foarte bine.   Le place sa danseze si chiar se pricep…   Sa urmarim invitatia lor!
 • Mirela si Cosmin – Un cuplu deosebit. Au avut deschiderea de a merge la Doftana si la Castelul Florasti, unde am realizat o invitatie deosebita cu iz de trailer 🙂  Vizionare placuta!

…Si lista ramane deschisa …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s