TTD – Despre trash the dress…

Trash the dress este un curent al imaginilor de nunta ce imbina eleganta unui astfel de eveniment cu realitatea si frumusetea naturii, surprinzand mirii in cele mai frumoase peisaje din orice moment al zilei, in imagini ce fac cu adevarat substratul unui album de arta.

Asa cum ii spune si numele, acest nou stil nu are rolul de a proteja rochia de mireasa, ci acela de a reda cele mai frumoase aspecte dorite de miri cu o astfel de ocazie. Astfel, mireasa si mierele pot poza in cele mai neobisnuite locuri si pozitii, rezemati sau asezati, pe pamant sau pe nisipul plajei, jucandu-se in apa sau catarati pe stanci, intinsi intr-o poiana sau alergand pe strazi vechi, pe langa case parasite, pe santiere, oriunde…

Mirele si mireasa au libertatea de a sta oriunde, oricum, asa cum se simt mai bine, insa pentru fotograf si cameraman lucrurile sunt mai dificile, imaginatia trebuie sa fie debordanta si experienta sa isi spuna cuvantul.

Acest curent s-a nascut in Las Vegas, in 2001, intemeiatorul sau fiind fotograful John Michael Cooper.

Acest nou si artistic stil al imaginilor de nunta a fost rapid preluat de catre vedetele de la Hollywood, iar la noi in tara a fost practicat pentru prima oara cu doi ani in urma. De atunci, tot mai multe mirese vizionand in pagini web tot mai multe imagini in stilul TTD devin indragostite de idee si cauta un fotograf si un cameraman care poate realiza astfel de imagini.

Locatia trebuie atent aleasa, variantele fiind practic nelimitate… puteti opta de la peisaje rustice, la cele pustii pe malul marii sau cele usor salbatice si periculoase de la munte.  Strazile marginale ale oraselor, zonele parasite,  ruine, cai ferate sunt de asemenea o atractie pentru cupluri. Aveti libertatea de a va juca cu namol, de a va intinde pe pamant sau iarba, de a va juca in mare, de a traversa un parau, de a poza intr-un depozit de masini vechi etc. Lasati-va imaginatia libera si mergeti acolo unde va place, in locuri romantice, pustii, periculoase, rustice, acolo unde va caracterizeza.

Unele mirese isi fac griji cu privire la distrugerea rochiei de mireasa, insa daca nu o murdariti de ulei de motor sau ale solutii si substante care ard materialul sau il pateaza ireversibil nici nu trebuie sa va faceti griji. Puteti duce ulterior rochia de mireasa la o curatatorie, eventual ecologica, astfel daca veti dori pe vremurile astea de criza sa vindeti rochia, veti avea posibilitatea de a o face si totodata sa aveti un album de nunta cu adevarat superb!

Trash the dress (TTD) este arta, libertate de expresie, originalitate, frumos si unicitate!

iata in continuare cel mai reusit videoclip al nostru la acest capitol…

asteptam sugestii, critici, propuneri, barfe…

de studiat de pe la altii:

  • Frances + James TTD – Times Square + Coney Island- by stillmotion.ca

. . . . .

Trash The Dress Vanessa+Gustavo – by ED-Vídeo Produções

. . . . .

. . . . .